GLÆDELIG FOR-HJUL

I dag! – 18:58

Skrevet af ronaldo

Dette træhjul købte jeg på marked, for en slik – den der træskovl ved siden af hørte med. sagde sælgeren, men hvad det skal bruges til aner jeg ikke..

Det vidste jeg.. I hjulet fælg ( hedder det vel ) er der Huller. som skovlens skaft, passer ind i, selve skovlen er af metal. Det blev lige restaureret en smule og så fik det en gang Gori.. Og så har det ellers stået der til pynt.. Da jeg solgte det fik jeg en rimelig god pris for det..—- Hvor kommer det så fra.


På Fanø strand blev disse badekabiner trukket ud til vandkanten af en Hest. og en til at føre hesten.

Når folk så havde badet, skulle de trækkes op igen, men i mellemtiden var vandet jo tit kommet ind igen. og så sank badekabinerne ned i det våde sand.

Hesten skulle trække badekabinerne op, og for at hjælpe hesten , så havde hesteføreren eller hvad han hed.  sådan en træskovl,  han stak skaftet ind i et af Hjulets huller. og trak til, for at få hjulet op ad sandet..det har sikkert været en langsommelig affære , men op kom de da, ved fælles hjælp..

Derfra stammer mit Hjul og skovl..  Og hvorfra jeg ved det — jo da Min Far så det hjul hjemme hos mig, forklarede han mig hvor det kom fra. Og senere da han var borte, fandt jeg dette Negativ i 6+9  , i hans gemmer, et billede han havde taget, for mange år siden, Jeg ved også at han har arbejdet som bager ovre ved vestkysten..


Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s