Bare lidt mere pjat.

Skrevet af ronaldo

Jeg sover godt om natten — Dels så ved jeg at Danmark er i gode hænder, der er så mange på denne 24 timer blog. og selvfølgelig også andre steder. Som lige nøjagtigt ved hvordan det skal være. det er meget betryggende at vide, at hvis det skulle gå helt galt inde på Christiansborg, så kan de bare henvende sig på en eller anden blog.


At jeg også ønsker Lars Ulykke og Lene Palin hen hvor pepperet gror, det er en anden sag.. men at gør sig klog, og alt vidende på hvordan problemerne skal takles. nej det kunne jeg aldrig finde på.

Nu har en vi Dame, nej hun er sgu ingen Dame, som guddødeme fortæller Danmarks befolkning. De Radikale helt bevist, går imod regeringen, og opfordrer alle dem der ikke kan få familiesammenføring i Danmark. —- Til at tage til Vores Broderland Sverige.. der klares det lille problem, og så kan de derefter bare komme tilbage til den Danske Bistands kø. Og Malkekvæget i Danmark kan bare betale til dem til evighed.  Nogle kalder Mariane Helvede for Landsforræder – det er ligefør at jeg giver dem ret.

Jo de Radikale forstår at spille på tangenterne det må man sige. Jeg syntes ikke at hun er bedre end at bruge som Dildo på Pianisten.


Nååå jo den anden ting var at jeg lige har været på Hospitalet igen for at afgive blod. Det er jo næsten den rene fornøjelse – måden man bliver betjent på.


Nå op i røven med al den Politik — Der er jo ingen der gør noget ved den alligevel.


Det næste er bare et sidespring — det er der jo så mange der foretager sig. så det opfattes næsten som en folkeret-  men straffen kommer. hæhæhæ


Sjovt nok var jeg lige i Sydspanien i April.

Og den var god nok – den der med Den Spanske Udenrigsminister.

Her er han —- meget hjælpsom og nænsom, hjælper han Lene Palin op på gangeren, hvor meget gang der var i den så jeg ikke.  Det Skræv de ikke noget om i avisen.

Han vaskede ikke hænder i en hel uge.hæhæhæhæ

Ronaldo


Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Et svar til Bare lidt mere pjat.

  1. drilleren siger:

    Ha ha ha ha, ja hvis det var bloggere der skulle sætte dagsordnen for dansk politik, så kunne ja da lige nævne et par stykker fra 24sekunder, der gør deres til at Chokoladekageeffekten for mig er nået, og når Vivi Spæk er Radikal så er det også udelukket, så de falder fra et efter et, tilsidst er der kun tilbage at udråbe Drilleren til PRÆSIDENT – Skønne billeder 😉
    Drilleren

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s